Party Time

De ce ai nevoie de un DJ de botez?

lazy - De ce ai nevoie de un DJ de botez?

Botezul este un eveniment important din viața familiei tale. Dar nu numai. Este important ca atunci când organizezi un botez să te gândești nu doar la tine, ci și la invitații tăi. De aceea, pe lângă tema petrecerii și alte detalii organizatorice, muzica joacă un rol extrem de important. Fiecare invitat are gusturi muzicale diferite și e foarte greu să îi mulțumiți pe toți. Dar atunci când alegi un DJ de botez acesta poate crea un playlist special pentru tine, indiferent cât de variate sunt gusturile celor prezenți.

Dacă vrei să citești un ghid complet de organizare a unui botez, dă click aici! 

De ce ar trebui să alegi un DJ pentru petrecerea ta de botez?

 

botez de basm dj de botez 3 - De ce ai nevoie de un DJ de botez?

Acoperă o arie largă de stiluri şi genuri

După cum spuneam și în introducere, un DJ de botez poate crea un playlist pentru tine, ba chiar format din piese pe care invitații tăi le plac. Sau din genurile voastre preferate.

Este foarte important ca toți invitații tăi să fie mulțumiți de muzică.

dj botez vs band 2 - De ce ai nevoie de un DJ de botez?

Un DJ de botez pune muzică pentru o perioadă lungă de timp

Față de o trupă, spre exemplu, care cântă câteva ore pentru care oricum este depus un efort colosal din partea lor, DJ-ul poate pune muzică pentru o perioadă lungă de timp. DJ-ul își creează playlistul în funcție de reacția invitaților pe anumite piese, dar și de recomandările tale. Un DJ bun știe exact cum să schimbe piesele, ce mesaje să sublinieze și ce momente să scoată în evidență prin muzica pe care o pune. Evident, în funcție de dorințele tale.

Spre exemplu, dacă decideți să aveți un moment special, un dans pe o anumită piesă el va integra momentul perfect în mixul muzical ca să nu întrerupă distracția celor prezenți.

botez de basm dj de botez 4 - De ce ai nevoie de un DJ de botez?

Vine direct cu sonorizarea la pachet şi cu accesorii pentru atmosferă

 

Dacă alegi pachetele noastre de DJ botez, acestea vin complet echipate cu toate echipamentele de care ai nevoie pentru a crea o atmosferă deosebită la evenimentul tău special.

Avem 3 astfel de pachete, care vin și cu opțiuni extra. Pachetele sunt construite în funcție de mărimea evenimentului. Și avem astfel: Pachet Dj Botez 30-50 PersoanePachet Dj Botez 60-100 Persoane și Pachet Dj Botez 110-160 Persoane. 

Opțiunile extra cu care poate veni un DJ de botez sunt: lumini arhitecturale, mașină de fum, mașină de făcut baloane, microfoane, mixer, videoproiector și planșă de proiecție pentru momente speciale, în care vreți să prezentați poze sau clipuri video spre încântarea celor prezenți.

botez de basm dj de botez 5 - De ce ai nevoie de un DJ de botez?

Poate alege muzica pentru a fi potrivită şi pentru copii 

 

În cazul în care sunt prezenți cei mici, un DJ de botez poate alege piese românești și străine. Ar putea opta pentru piese care să nu conțină mesaje licențioase sau orice îndemnuri asemănătoare. Rămâne la latitudinea ta să decizi ce fel de piese ar trebui să selecteze DJ-ul pentru a crea playlistul de botez.