Politica de utilizare Cookie-uri

┬áNota de informare privind protec╚Ťia datelor personale pe website-ul www.botezdebasm.ro

Societ─â╚Ťii Wishmakers Team SRL ┬á

Societatea Wishmakers Team SRL, ├«n calitate de autor, proprietar, administrator al http://botezdebasm.ro/ , respect─â caracterul privat ┼či securitatea prelucr─ârii datelor cu caracter personal ale fiec─ârei persoane care viziteaz─â acest site ├«n vederea inform─ârii sau efectu─ârii de alte opera╚Ťiuni.

├Än conformitate cu dispozi╚Ťiile Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula╚Ťie a acestor date ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private, Wishmakers Team SRL┬áare obliga┼úia de a administra ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alt─â persoan─â.

Wishmakers Team SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului http://botezdebasm.ro/ .

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interven┼úie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozi┼úie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justi┼úiei (art.18).

Orice informa┼úie furnizat─â de dumneavoastr─â va fi considerat─â ┼či va reprezenta consim┼ú─âm├óntul dumneavoastr─â expres ca datele dumneavoastr─â personale s─â fie folosite de Wishmakers Team SRL ├«n conformitate cu scopurile men┼úionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Scopul colect─ârii datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, Wishmakers Team SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura c─â pagina de web este relevant─â pentru nevoile dumneavoastr─â;
  • pentru a v─â confirma serviciile pe care le-a┼úi achizi┼úionat ├«n sistem on-line ┼či a v─â furniza informa┼úii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare ┼či de marketing;
  • informa┼úii despre promo┼úii prin po┼čta ┼či telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele Wishmakers Team SRL┬ásau ale firmelor partenere;

Wishmakers Team SRL poate dezv─âlui datele cu caracter personal c─âtre ter┼úi dac─â acest lucru este cerut de lege sau ├«n cazurile de bun─â-credin┼ú─â ├«n care aceste ac┼úiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozi┼úiile legale; protejarea ┼či ap─ârarea drepturilor de proprietate ale Societatii Wishmakers Team SRL┬á┼či ale site-ului http://botezdebasm.ro/ ; ac┼úionarea ├«n circumstan┼úe de urgen┼ú─â pentru protejarea siguran┼úei personale a angaja┼úilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Utilizarea datelor statistice ┼či a datelor anonime

TEHNOCAD CONSULT  . poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realiz─ârii de rapoarte / analize;
  • realiz─ârii de informari ├«n scopuri proprii;
  • public─ârii, promov─ârii, ofertarii serviciilor oferite de Wishmakers Team SRL

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include ÔÇ×Internet CookieÔÇŁ, ÔÇ×browser cookieÔÇŁ, ÔÇ×HTTP cookieÔÇŁ sau pur ╚Öi simplu ÔÇ×cookieÔÇŁ ) sunt fi┼čiere sau informa┼úii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastr─â sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci c├ónd accesa┼úi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emis─â de c─âtre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) ┼či nu poate accesa informa┼úiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Men┼úion─âm c─â aceast─â tehnologie nu con┼úine programe software, viru┼či sau spyware.

Utiliz─âm cookie-urile pentru a face Site-ul mai u┼čor de utilizat ┼či pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele ┼či necesit─â┼úile dumneavoastr─â. Cookie-urile sunt utilizate ┼či pentru a m─âri viteza viitoarelor dumneavoastr─â activit─â┼úi ┼či experien┼úe pe site-ul nostru. Acestea se refer─â la preferin┼úele dvs. ├«n materie de confiden┼úialitate online sau publicitate relevant─â. De asemenea utiliz─âm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit s─â ├«n┼úelegem cum utilizeaz─â oamenii Site-ul ┼či pentru a ne ajuta s─â ├«mbun─ât─â┼úim structura ┼či con┼úinutul lui, excluz├ónd indentificarea personal─â a utilizatorului.

Cum pot s─â controlez sau s─â ┼čterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi Site-ul http://botezdebasm.ro/

Dac─â utiliza┼úi mai multe dispozitive pentru a vizualiza ┼či a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui s─â v─â asigura┼úi c─â fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel ├«nc├ót s─â corespund─â preferin┼úelor dumneavoastr─â de cookie.